jag tittar på Hannah Montanah!

Hej!

nu sitter jag och tittar på hannah montanah (lika tråkigt som H2O jag har bara inet och göra så jag gör de här inläggen).
jag måste sova nu




bye!;)

sitter och tittar på H2O

hej!

jag sitter och tittar på H2O de där sjöjungfurna och sånt. här är lite bilder:







Rikki




ja det var det nu börjar Hannah Montanah

Bye!;)

my room!

Hej!

idag har jag tagit lite foton på hur mitt rum ser ut nu för ni har ju sett hur det såg ut förut nu ska ni få se hur det ser ut!!!


trappan ska måla den lite senare vit också


jag vet det är lite stökigt


sängen är lite obäddad men det är för att jag har inte orkat bädda


tvn och tvbordet! nytt!


mina nya byråer de två åt vänster är mina!


min älskade spegel!!! jag älskar min spegeln!!!!!!

dagens outfit!

Hej!

Det här har jag på mig idag inget specielt men ändå det har jag på mig!


extra bild på tightsen bara

bye!;)

dagens outfit!

Hej!

Det här har jag på mig idag inget specielt men ändå det har jag på mig!


extra bild på tightsen bara

bye!;)

Dagens sötis!




såå söt här kommer en till gullig katt:


kolla vad gullig med ankhatt!!!!

Hiss och diss!

nu är det daxs för HISS och DISS igen




jag hissar..... foki! för hon skriver typ 5-10 inlägg om dagen! jag förstår inte hur hon hinner!!!!



jag dissar...... folk som har en blogg och säger att dom uppdaterar varje dag tex en dum tjej i min klass som har en blogg men hon har gjort ett inlägg och hon skapade bloggen typ i januari eller ngt. och det inlägget hon har är enn inlägg där hon pekar fuck you och ser helt cp ut.

men en fråga innan tycker ni att jag ska börja med dagens blogg skriv det i kommentar vad ni tycker och den som komenterar först blir den första veckans blogg! så det gäller att vara först!

bye!;)

home!

hej!

nu är jag hemma och har precis vaknat. Jag är hemma från skolan idag för att i natt spydde min syrra och vi delar rum så jag vaknade och spydde nästan själv. det stank så blä det går inte ens att förklara hon spydde upp pasta sallad bläääää!!!! så vi kunde inte sova med den lukten även fast mamma hade torkat upp det. så vi gick och la oss i soffan(det är svårt att sova i soffan men det var det inte då det måste vara för att jag var super trött). så jag har inte fått sova ngt på typ hela natten så jag fick stanna hemma med min syster jippieh(inte). och föresten nämde jag att hon spydde för att hon hade ätit jätte mycket feta grejer tex så åt hon ett sånt där snackpack från mcdonalds och så drack hon något läsk liknande. men jag kommer att försöka göra många inlägg idag men vi får se.
ni får en bild på rocky hehe:




bye!;)

hiss och diss!

nu är det daxs för hiss och diss igen!



jag hissar folk som aldrig ljuger för sina kompisar och föreldrar! man ska inte ljuga. för man vinner inget på det!



jag dissar dom som inte är sig själva på sina blogar för många av mina kompisar har en blogg där de beter sig som fjortisar!

bye!;)


New earrings!

Hej

idag fick jag nya örhängen av pappa! de är jätte snygga! de var tre olika storlekar i en och kostade bara 80 kr!!

såhär ser de ut:




liten:


melan:


och stor:


ville bara visa!

bye!;)

ny duschad!

Hej!

har presis duschat och känner mig grymt fräsch! jag älska känslad efter man har duschat man känner sig väldigt, väldigt fräsch!



men iaf är hemma hos pappa  kom precis fotöljen(cafe/resturang i stan) dit vi åkte och åt efter öppet hus(so boring). jag åkte hemmifrån vid fyra för jag hade inget och göra så jag åkte då sedan så gick jag runt med Lisa och vi tittade på ngn show som några i 7:an gjorde det var grymt kul det var typ olika sketcher som de spelade och alla hade ngt med vatten att göra för det där öppet huset var om vatten(boring men det var kul). men i en sketch så var alla som i ett flygplan(stolar i rad som skulle föreställa det) och senare så sa piloten: "jag har dåliga nyheter vi kommer att krasha ner i vattnet. om ni tittar på höger vinge så ser ni att den brinner. men om ni tittar på vänster vinge så ser ni att den också brinner och om ni tittar ner så ser ni kanske en gul plupp... det är en livgåt"   alla pustade ut och sa: "vi är räddade" och piloten fortsatte" det är där jag sitter ha en trevlig krash!" alla började skratta ihjäl sig haha

det fanns typ 5-9 sketcher till men de orkar jag inte skriva så ni får nöja er med det här!

Bye!;)

Ny våg!

Hej!

idag så köpte jag, mamma och mormor en ny våg, den är jätte gullig älskar den vågen vägde mig idag och jag har gått ner 1 kg.yaaay!

vågen:







man blir socker sugen bara av att titta på den haha!

bye!;)

Hej!

Hej!

Jag hade fel man behövde inte var där från 4 till halv 7 man behövde bara vara där i en och en halv timme! fast såklart så fick jag den senaste tiden halv 6 till halv 7 så jag missar ridningen ändå!!! men jag komme rändå att rida igen det i morron! det är bra men iaf jag blir iritterad på våran NO och matte lärare Karin som var tvungen att ge mig den senaste tiden så att jag missade min ridning jag blir så iritterad!!!! åååååååh jag vill bara skrika " JAG VILL RIDA!!!!!!" men det kan jag inte nu!! så här kommer en bild som visar hur arg jag är(fast jag är argare):




jag vill bara slå karin!!!!



det där är jag just nu(fast smalare)

bye!;)

Hiss och diss!

Hej!

jag tänkte att jag skulle prova dethär 2-5 gång i veckan! så här är hiss och diss!




jag hissar sommar! det är så skönt med sommar det bästa som finns nästan! LOVE SUMMER!!! och det är ju snart sommar (så skönt ingen kall vinter yaay) men det haglad eigår det var kul att springa där ute då haha.




Jag dissar alla som snattar! det äär något jag aldrig skulle kunna göra jag fattar inte hur man ens kan komma på den tanken det är helt puckat!!! men aja folk gör vad dom vill jag ska inte lägga mig i men jag säger bara det "det är grymt dålig stil att snatta och det är inte så smart heller för det finns ju kameror"

Bye!;)

Dagens sötis!





gud vad gulliga! de bara ligger där och kramas så där gulligt!

kommer bli dålig uppdatering idag:(

Hej.

Det kommer att bli dålig uppdatering idag för vi har öppet hus i skolan och man måste vara där till HALV SJU!!!!! jätte dåligt och jag har inte lyckats förståhur man kan blogga i mobilen(som jag har provat son inte funkar). så jag får hoppas att jag hinner göra 1-2 inlägg ikväll men det är nog inte så stor chans att jag hinner. Men det som är bra är det att vi kommer att sluta 12 i morron!! för att vi var där på kvällen. så jag blev tvungen att avboka min ridning:-(
men det som är bra är att jag har hittat en tid att rida igen i morron i stället är inte det bra:-)

önskar alla mina läsare en trevlig dag!

bye!;-)

hej!

Hej!

Nu är jag hemma från stallet och har bråkat med två idioter! Jag vill inte säja namnen för att vara snäll jag orkar inte med mer bråk. Jag lovar de har kallat mig: fet gris, bitch, hora, m.m. oschysst va men jag ska inte säga ngt för jag har inte sagt att jag inte var elak men de var de som började med att kalla mig bitch på sms så omoget. Och då blev jag sur och skrev lite fula saker men jag har ingen lust att säga det men om ni vill veta så kan jag visa våran sms linje eller vad man ska kalla det så säg det i en komentar så gör jag det:) Men iaf det har blivit lite dåligt med dagens sötis nu så jag kommer att göra det lite då och då nu bara så ni vet.

bye!;)

snyggingar!

hej!

jag har hittat en kille som är snyggaren jacob!!!!! det är.............Ryan Sheckler bilder nedan för:
















den sista bilden var lite konstig haha men de andra var så ***** heta hahaahhahaha

bye!;)

kryssning lördag!

Hej!

jag ska på kryssning på lördag med pappa!:) vi ska åka med viking line i en fyrmans hytt (jippie jag ska åka färja jaja det ska jag) jag är så Jävla glad för det hihi jag har gjjort en visa som jag sjunder på haha







jag ska åka färja jajaja det ska jag hahaha
rolig va hah nej skoja men nu vet ni det!

bye!;)

bilder på mina killar!

Hej!

jag har precis skrivit ut bilder på mina killar och hä har ni bilder( det kommer vara suddiga):





kabbis!


klurix


canino min bäbis!



candino och kabare kliar varandra(mina bäbisar är bästisar jippie)

ville bara visa!

bye!;)

Cd!

Hej!

Som jag lovade så ska jag visa er lite bilder på Cd. Pappa sa att det stavades så men jag vet inte riktigt men det får stava så nu haha!
här är hon den efterlängtade..........Cd(haha):



inte så bra bild:(


soo cute!


hon är så gullig när hon ler!:D






det är king kong som holler i Cd


på tröjan står det ´´full of love`` och i bakrunden är Sukanya men hon ser lite sur ut där haha

jag orkar inte ladda ner mer bilder! men visst var hon söt!

bye!;)

jaaaa!

Hej!

nu sitter jag och bloggar för att jag inte har någonting att göra! men iaf jag sitter och skriver jag har blivit ganska snabb på det hehe. jag ska aldelles strax ladda upp bilder från fjärils huset, där jag var i söndags!
och det kommer senare och som jag lovade så ska ni få bilder på Cd den lilla tjejen som vi träffade hos king kong! hon är jätte gullig! jag tror att jag laddar upp det först! men jag har ingen bild som passar till det här inlägget.
men jag tänkte att jag snart ska ha en frågestund! vad tycker ni om det?!? men nu ska jag börja med det andra inlägget!

bye!;)

oj!

hej!

uppdateringen har varit dålig, men igår var jag i fjärilshuset bilderna ska jag försöka lägga ut i morron hinner inte nu!

bye!;)

fjärilshuset!

Hej! idag var jag i fjärilshuset med min pappas ex (bara för att de har gjort slut så måste man väl inte sluta umgås,  eller hur!?!) och vi såg jätte fina fjärilar, men det fanns inte bara fjärilar utan det fanns fiskar, pirayor(jag tycker inte att det räknas som en fisk) räkor, malar(JÄTTE STORA), ödlor, sköldpaddor och olika sorters fåglar. här ser ni några bilder:












































och lite mer men jag tycker att jag har laddat upp klart!

Bye!;)

hej!

hej!

jag vet att jag har varit grymt dålig på att uppdatera men det ska jag ändra på! jag sitter nu hemma och väntar på att mamm ska komma hem! hon är och hämtar coscos eller hur det nu stavas. men jag ska senare visa er lite före efter bilder på mitt rum det har ändrats mycket sen dess men är ändå ine helt klart!

bye!;)

New nails!.. again

Hej!
nu har jag precis målat mina naglar. om ni undrar hur jag gjorde naglarna skriv det då i en komentar!

My nails:


man såg inte så bra på den här bilden så här får ni två andra:





och som jag sa om ni vill veta hur jag gjorde dem skriv det då i en komentar!

bye!;)

Dagens sötis!




ska till king kong!

Hej!

idag ska jag, pappa och sukanya(pappas tjej) ska gå och hälsa på king kong, hon kallas så för att hon är helt galen (haha) men egentligen heter hon kun... men iaf vi ska dit för att träffa hennes barn barn Sidi(tror att det stavas så hihi) och hon var typ 1-2 år tror jag. men jag kommer att lägga till bilder på henne senare...

bye!;)

dagens sötis!





kolla vad gullig den bara står där och typ vill bli adopterd! so cute!

bye!;D


är hos pappa!

hej!

nu kom jag hem, vi var precis på cafe fotöljen! sitter och tittar på ngt! men iaf min irreterande brorsa som är så JÄVLA VÅLDSAM sitter och slår mig.
idag när vi hade innerast så mötte jag min engelskalärare som jag ska ha när jag går i 6:an!

bye!;)

Dagens sötis!




soo cute asså jag älskar den här bilden jag behöver knappt förklara varför det förklarar bilden hahaha


bye!;)

Stable evry day!

hej!

nu har jag kommit hem från stallet, jag ska börja vara där från mån till fre!!! men det dåliga är att jag kan bara sköta candino på onsdagar:( så jag får sköta kabare mån, tis, tors, fre:) det är ju bra men jag skulle helldre sköta candino varje dag!!!

men nu annat, vi ska måla om mitt rum till vita väggar och någon annan fär på listerna, några förslag?
men idag hade vi idrott men man fick lite svårt att konsentrera mig för på andra sidan spelade killarna(7:orna-9:orna) basket UTAN TRÖJOR!!!!!!!!!
så då blir det ju lite svårt att konsentrera sig haha

bye!;)

Dagens sötis!






sooo cute!!!

Hej!

Hej!

nu har vi ätit oxfile-grillspett. jag ska börja vara i stallet mån-fre kul va!?!? jag ska då sköta candino och kabare!!! men....
här har ni bilder på dem:


candino


haha LOL






kabare



kabare i boxen!!!!



det var allt!


bye!;)

Maskeradskötar tävling!

Hej!

nu kom jag hem från maskeradskätar tävlingen som jag och min syrra hanan var med i. maskeradskötar tävling går ut på att du ska ryckta em häst och klä ut den till något sen får man poäng för utklädnaden och borstningen. vi fick 97 poäng! men vi kom på 4-5 plats:(

här är dem som var med:


den här gjorde vi(skrållan som brud tärna):







snow berry som prisessa med vingar:





caffe latte som typ dracula eller ngt:



svansen var fett cool:



oliv som clown:




daisy som ängel:




nutina som prinsessa:







nansen som utställnings häst:






candino som ngt:





Allan som babsan(kom 1:a):






mustang som enhörning:








Misty som kock(inte så bra utklädnad om jag får säga det själv):




tuva som ngt jag inte vet:




elof som pegasus:






jonatan som någon som fryser:




ronja som pirat:






taran tella som älva(kom 2:a):







bontje som tomte(kom 3:a):




inte så bra bilder men det var alla......

bye!;)

tittar på talang!, igen

Hej!

nu sitter jag och tittar på idol just nu så sjunger en kille opera..... dåligt men iaf jag har tråkigt och vet inte vad jag ska skriva så......

bye!:)

Hej!

Äntligen Fredag!!!!!!

det betyder:

1 ingen skola på 2 dagar
2 godis i morron
3 vara uppe hur länge jag vill


bye!;)

Hej!

Äntligen Fredag!!!!!!

det betyder:

1 ingen skola på 2 dagar
2 godis i morron
3 vara uppe hur länge jag vill


bye!;)

Hemma från stallet!

Hej!

Nu kom jag hem från stallet. jag var med vanja och simone vi lekte imongo, åkte skortkärra, hästbajs kull(kull i häst bajs inte så frächt vet men vi hadde ju långa ridstövlar!) och så skötte vi om våra hästar. men nu måste jag äta det är entrecot med beaneise sås(fel stavat). MUMS

Bye!;)

ny design

Hej!
nu har min kompis natalie hjälpt mig och fixa en ny design! det är massor med bilder på min gulleplutt(rocky). hoppas att ni gillar den!<3
bye!;)

RSS 2.0